26 Aralık 2023 - 380 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından gerek sonuç odaklı programlar ve Ajans çalışma programı gerekse diğer faaliyetlerin bölgedeki kurum ve kuruluş temsilcileriyle koordineli olarak yürütülmesine büyük önem verilmektedir.

Bu kapsamda, Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği temsilcileriyle bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda, Ajansın güncel faaliyetleri, sonuç odaklı programları, planladığı destek programları ve yürütülen diğer projeler hakkında bilgilendirme yapılırken kurumların proje fikirleri ile işbirliği yapılabilecek başlıklar istişare edildi.

Ulusal ve dış kaynaklı fonların bölgede daha etkin kullanılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar ele alındı ve  SANTEK toplantısında gündeme gelecek konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca SOGEP, Kümelenme Destek Programı, Ajansın ve KOSGEB desteklerinin uygulama sürecinde daha sıkı işbirliği yapılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et