16 Kasım 2023 - 546 Okunma

2024-2028 yıllarını kapsayacak olan TR81 Batı Karadeniz Bölge planı yerelde BAKKA, merkezi düzeyde de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir. Katılımcı bir anlayış ile hazırlanan plan taslağı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığınca onaylanacaktır. Plana uygun olarak hazırlanan Ajansın önümüzdeki üç yıl boyunca odaklanacağı konuları gösteren Sonuç Odaklı Programlar (SOP) bölge paydaşlarına sunularak karşılıklı istişareler gerçekleştirilecektir. Çevrim içi olarak gerçekleştirilecek toplantının birinci bölümünde TR81 Batı Karadeniz Bölge Planı Taslağı, ikinci bölümünde ise BAKKA Sonuç Odaklı Programları (SOP) sunumu gerçekleştirilecektir.

Ajansımız tarafından 2024-2026 yıllarını kapsayacak SOP'lar aşağıdaki gibi oluşturulmuş olup bölge planı sunumundan hemen sonra her bir SOP için ayrı ayrı çevrimiçi odalar oluşturulacaktır. Paydaşlarımız da ilgili SOP'lar nezdinde belirlenen çevrimiçi odalara geçiş yapacaktır.

  • Ekoturizm ve Doğa Sporlarının Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı (Turizm SOP)

(Batı Karadeniz Bölgesinde ekoturizm ve doğa sporlarının geliştirilmesine yönelik tasarlanmıştır.)

  • Yenilikçi Dönüşüm Sonuç Odaklı Programı (Yenilik SOP)

(Başta imalat sanayi olmak üzere bölgenin ekonomik sektörlerinde yenilikçilik ve rekabetçiliğin geliştirilmesine yönelik tasarlanmıştır.)

  • Mesleki Gelişim Sonuç Odaklı Programı (Meslek SOP)

(Bölgede nitelikli mesleki eğitim ve gelişimin sağlanması ve girişimciliğin geliştirilmesine yönelik olarak tasarlanmıştır.)

Bu kapsamda aşağıda bilgileri verilen çevrimiçi toplantıya ilgili kurum/kuruluşlardan ilgili personelin katılımı beklenmektedir.

Toplantı tarihi ve saati: 22.11.2023, 14:30

Toplantı Platformu: BipMeet (Suit Conference)

Toplantı kimliği:https://bakka.conference.istesuit.com/hnst-xnr-nsw

Toplantı Şifresi: 648904

* Toplantı BipMeet (Suit Conference) platformunda çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olup herhangi bir program kurulumu gerçekleştirilmeden tarayıcı üzerinden giriş yapmak mümkündür.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et