25 Aralık 2023 - 412 Okunma

Bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmek amacıyla yaklaşık 8 ay süresince yürütüğümüz “Girişimciyi Yatırımcıya Hazırlama Programı” demoday etkinliği ile tamamlanmıştır. Etkinlikte 6 girişimcimiz, akademik ve sanayi altyapısına sahip kadro arasından oluşturulan jüri üyeleri karşısında sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile yürütülen program; eğitim, mentorluk ve demoday olmak üzere 3 bölümde kurgulanmıştır. Program kapsamında girişimcilerimize iş kurma ve şirketleşme, fikri mülkiyet hakları başvuru stratejileri, iş fikri geliştirme ve hayata geçirme, pazarlama, girişim ve yatırım ekosistemi gibi konularda eğitimler verilmiştir. Eğitimlerin ardından çevrim içi ve yüz yüze mentorluk fırsatı sunularak girişimcilerin kapasite gelişimlerine katkı sağlanmıştır.

Girişimcilerimize kitle fonlama platformları ile melek yatırımcı ağlarına dahil olma ve girişim finansmanı programlarına başvuru konularında teknik yardım sağlamaya devam edilecektir.

Eğitim ve mentorluk sürecini başarıyla tamamlayan girişimcilerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et