21 Haziran 2010 - 2100 Okunma

Zonguldak´ın düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü ve Uzun Mehmet´i anma amacıyla düzenlenen ilk tören Zonguldak Valiliği önünde gerçekleştirildi.

Törene, Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Süleyman Yüksel, Zonguldak Belediye Başkanı ve BAKKA Yönetim Kurulu üyesi İsmail Eşref, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Baro Başkanı Kerem Ertem, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, CHP Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, şube müdürleri ve oda başkanları, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan törende Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref bir konuşma yaptı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından tören sona erdi.

Daha sonra kurtuluş günü dolayısıyla Zonguldak´a gelen TCG Gökova firkateyninin Komutanı Kurmay Yarbay Ender Kahya, Vali Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et