03 Haziran 2010 - 2417 Okunma

T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı´na bağlı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi´nin http://www.igeme.gov.tr adresinden yayın yapan Internet sitesi yenilendi

İGEME, iş dünyasına sunmuş olduğu hizmetlerin etkinliğini artırmak amacıyla kullanıcı dostu bir yaklaşımla web sitesini yenilemiş olup, bilişim teknolojisinin şekillendirdiği yeni internet araçları ile de hizmetlerini zenginleştirme çalışmalarına devam etmektedir.

 

Bu doğrultuda, ihracatçı firmalarımız ile karşılıklı etkileşimi güçlendirmeyi amaçlayan "İGEME İhracat Günlüğü", http://blog.igeme.gov.tr adresi üzerinden yayına başlamıştır. Günlük üzerinde ihracatçı firmalarımızı ve yurtdışındaki işadamlarımızı bilgilendirmek amacıyla Ticaret Müşavirliklerimiz, İGEME ve İhracatçı Birlikleri tarafından hazırlanan ihracatla ilgili güncel gelişmeler, güncel pazar bilgileri ve fırsatlar ile haberler başta olmak üzere, firmalarımızın ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir Şekilde cevap verecek konular yer almaktadır. Günlük üzerindeki RSS sistemine abone olan firmalarımız, yeni giriş yapılan bilgileri anlık olarak takip edebilmektedirler.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et