16 Haziran 2010 - 1964 Okunma

25 Kasım 2008 tarihinde Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) ile Karabük Valiliği ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokolle başlatılan Karabük Verimliliği Artırma Projesi Sonuç Değerlendirme Toplantısı 15 Haziran 2010 Salı günü İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

 

Proje kapsamında; kamu ve özel sektör kuruluşlarından 496 kişinin katıldığı 15 ayrı eğitim gerçekleştirilirken, seçilen örnek kuruluş ve işletmelerde MPM uzmanları tarafından Verimlilik Sorunlarının Teşhisi (VST), SWOT Analizi destekli VST gibi konularda danışmanlık hizmeti sunuldu. Proje kapsamında ayrıca; Karabük İli SWOT Analizi, Karabük İli Genel Durumu ve Gelişme Olanakları, Demir-Çelik Sektörü Rekabet Gücü gibi araştırma çalışmaları yapıldı ve tanıtım etkinlikleri kapsamında farklı kesimlerden 3076 kişinin katıldığı 36 adet konferans, ödüllü resim yarışması gibi etkinlikler düzenlendi.

 

Yapılan sunum ve konuşmaların ardından proje kapsamında düzenlenen eğitimlere katılan yönetici ve personele Vali İzzettin Küçük ve MPM Genel Sekreteri Kerim Ünal tarafından sertifikaları verildi.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et