28 Mayıs 2010 - 2377 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısı 27 Mayıs 2010 Perşembe günü Karabük Valisi Nurullah Çakır´ın evsahipliğinde Safranbolu´daki tarihi Cinci Han´da gerçekleştirildi. 
 

Toplantıya Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata, Karabük Valisi Nurullah Çakır, Bartın Valisi İsa Küçük, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Salih Demir, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ve BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel katıldı. 

BAKKA Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısında 2010 yılı bütçesi, taşıt kiralanması, kurumsal kimlik çalışmaları, bölge planı hazırlanmasına ilişkin faaliyetlerin değerlendirilmesi ve personel yönergesinin belirlenmesi maddeleri ele alındı. 

Toplantının basına açık bölümünde açıklama yapan Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata, "Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı için personel alımı ve binaların kiralanması tamamlandı. Gerekli kurum ve kuruluşlardan arkadaşlarımız doneleri topladılar. Şimdi bölgenin kalkınmasına yönelik çalışmalar başlayacak. Bölgesel planı biran önce bitirerek, Devlet Planlama Teşkilatı´ nın onayından geçirdikten sonra proje çağrıları yapmaya başlayacağız," dedi. 

Toplantıda daha sonra BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel tarafından Ajans bütçesi hakkında bilgi verildi. 

Toplantı sonunda görüş ve öneriler dinlenerek bir sonraki toplantının ileride belirlenecek bir tarihte Zonguldak ilimizde yapılmasına karar verildi.

 
Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et