21 Haziran 2010 - 2290 Okunma

BAKKA Bölge Planı çalışmaları kapsamında 21 Haziran 2010 Pazartesi günü Bartın İl Özel İdaresi Çok Amaçlı Salonu´nda bir çalıştay düzenlendi. 

 

Saat 14:00´da başlayan çalıştaya Bartın Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Üyesi İsa Küçük, Bartın Belediye Başkanı ve BAKKA Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Akın ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve BAKKA Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Toksöz´ün yanı sıra resmi kurum ve kuruluşları, özel sektörü, Bartın Üniversitesi´ni ve ajansımızın diğer paydaşlarını temsilen elliden fazla temsilci katıldı. Çalıştayda ilk olarak BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel bir konuşma yaptı. Sonrasında kürsüye gelen Bartın Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu üyesi İsa Küçük´ün konuşmasının ardından BAKKA uzmanları sunuşlarını gerçekleştirdiler. BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi´nden Osman Bahadır Kalecik kalkınma ajanslarının görev ve sorumluluklarını ele aldığı bir sunuş yaptı. Ardından söz alan Uzman Çiğdem Çörek ise "TR81 Düzey 2 Batı Karadeniz Bölgesi Bölge Planı 2010-2013 Taslak I" başlıklı belgeyle ilgili bir sunuş gerçekleştirdi.

 

Sunumların ardından katılımcılar, bölgenin öncelikleri ve Bölge Planı hakkındaki genel görüşlerini ortaya koyarak stratejik öncelik alanlarını tartıştılar. Katılımcıların sözlü katkılarının yanı sıra konuyla ilgili yazılı katkıları da Ajansımız´ın bölge planı ile ilgili çalışmalarında değerlendirilmek üzere alındı. Toplantının ardından yapılan kokteylle çalıştay sona erdi.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et