13 Mart 2012 - 2051 Okunma

Avrasya Bölgesi ve Türkiye’nin alanında en büyük fuarı ANKOMAK, 19. kez sektörü bir araya getirmeye hazırlanıyor. Düzenlendiği ilk yıldan bu yana yoğun katılımla gerçekleşen ve sektörün gündemini değiştiren, zirve niteliğindeki fuarda firmalar yerlerini almaya başladı. 2012 yılında da iş makineleri ve inşaat sektörü yönünü ANKOMAK’ta belirleyecek.

ITE Group Plc.’nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık - EUF tarafından düzenlenen; inşaat ve iş makineleri sektöründe uluslararası marka haline gelen ANKOMAK 2012, 5 gün süresince dünya devi birçok önemli markanın temsilciliklerini ve Türkiye’nin önemli imalatçı firmalarını ziyaretçiyle buluşturacak. İş makineleri sektörünün Türkiye’deki en büyük fuarı olan ANKOMAK, 06–10 Haziran 2012 tarihleri arasında uzun yıllardır olduğu gibi İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da gerçekleştirilecek.

İki yılda bir düzenlenen Fuar, Türkiye’de sektöründe Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) onaylı tek fuar olma özelliği taşıyor. 19. kez kapılarını açacak olan Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı, 30 yıla yakın deneyim ve uluslararası marka bilinirliği ile gündemi belirleyecek bir zirve niteliğinde olacak. Uluslararası alanda bilinirliği ve etkisi her geçen gün artan Fuar, önümüzdeki dönem için Ortadoğu ve Türkiye’de planlanan inşaat projeleri sebebiyle de büyük önem taşıyor. “Türkiye’nin İş Makinası Fuarı” olarak bilinen ANKOMAK, 2012 yılında da alım kararlarının verildiği, anlaşmalara ve iş birliklerine imza atılan tek zirve olmaya devam edecek.

2010 yılında büyük bir ivme kazanan inşaat sektörünün, önümüzdeki 10 yıl boyunca da gelişip büyüyeceği öngörülüyor. İnşaat yatırımlarının artarak devam etmesi, Asya-Pasifik bölgesinden sonra inşaat sektöründe en hızlı büyümenin Türkiye’de olması bekleniyor. Ayrıca çevre ülkelerde yeni pazarlar oluşması da Türkiye’yi bu alanda ön plana çıkarıyor. Büyük inşaat projelerinin planlanması, yeni yatırımlarla gelişen sektörün analizini yapmak, pazarın durumunu görmek, alternatifleri inceleyebilmek ve yeni bağlantılar kurmak adına ANKOMAK, sektörde yılın en önemli platformu olacak.

2010 yılında 70 bin metrekare alanda 250 firma ve 25 bin profesyonel ziyaretçiyi bir araya getiren fuar 2012 yılında da yüzlerce uluslararası markayı on binlerce ziyaretçiyle buluşturmayı hedefliyor. Katılımcı firmaların yerlerini ayırtmaya başladığı ANKOMAK, EUF ve ITE’nin yurt dışı ofis ağı ile birlikte yürütülen çalışmaların sonucunda bu yıl yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun olarak ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Başta Lübnan, Suriye ve Ürdün olmak üzere birçok Ortadoğu ülkesinden, Avrupa ve BAE’den ziyaretçi gruplarının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.  
   
19. Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı ANKOMAK 2012, 5 gün süresince sektörün gündemine damga vuracak. İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da yapılacak olan fuar, 06–10 Haziran tarihleri arasında 10.30–19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Ayrıntılı Bilgi İçin:
E Uluslararası Fuarcılık (EUF) / ITE Group Plc. Turkey
Tel:0212 291 83 10
ankomak@ite-turkey.com

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et