23 Şubat 2012 - 1659 Okunma


Zonguldak Yatırım Destek Ofisi, 2010 Yılı “İşletmelerin Ekonomik Gücünü ve Rekabet Kabiliyetini Arttırmaya Yönelik Mali Destek Programı” kapsamında tamamlanmak üzere olan başarılı projeleri ziyaret ediyor.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı mali destek sunduğu projeleri süreç tamamlandığında yalnız bırakmıyor. Yatırım Destek Ofisleri vasıtası ile başvuru sahipleri ziyaret edilerek firma bazında ve sektörel anlamda ihtiyaç duyulan eğitimler, verilebilecek danışmanlık hizmetleri hakkında fikir alışverişi yapılıyor.

Zonguldak Yatırım Destek Ofisi uzmanları Ümran ÖZTÜRK ve G. Zeynep KARAHİSARLI 23 Şubat 2012 tarihinde Kayhan Ahşap’a yaptıkları ziyarette firmanın BAKKA desteğiyle elde ettiklerini, süreç tamamlandığında danışmanlık desteği verilebilecek noktaları görüştüler.

Zonguldak Yatırım Destek Ofisi, firma ziyaretlerine periyodik olarak devam ederek işletmelerin ve sektörlerin taleplerini, ihtiyaçlarını değerlendirmeyi ve elde edilen veriler ışığında gerek danışmanlık desteği gerekse eğitim desteği sağlamayı hedeflemektedir.  Zonguldak ilinde kurulu veya kurulması planlanan işletmeler Zonguldak Yatırım Destek Ofisini ziyaret ederek ücretsiz danışmanlık hizmeti elde edebilirler.



Tüm haberler için tıklayınız.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et