26 Nisan 2024 - 51 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) nın Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Bartın Ticaret İl Müdürlüğü, KOSGEB Bartın İl Müdürlüğü, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile Bartın Organize Sanayi Bölgesi iş birliğinde yurt dışı pazarlarda yer almayı hedefleyen ancak mikro ihracat hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan girişimciler ve KOBİ’lere yönelik “Mikro İhracat Semineri” düzenlendi.

Seminer, Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, Bartın Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, KOSGEB Bartın İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu, BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik, Bartın Organize Sanayi Bölge Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu ve TOBB Bartın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın’ın katılımı ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

E-Ticaret Uzmanı Serdar Özbilen tarafından verilen seminer kapsamında,  mikro ihracatın temelleri, pazar araştırması, internet arama hacimleri, pazaryeri araştırmaları, rakip analizi, yurtdışı pazar yerleri ve dijital pazarlama teknikleri gibi konular ele alındı. Ayrıca, katılımcılara kendi web sitelerinden satış yapma süreçleri ve bu süreçte yararlanabilecekleri devlet destekleri hakkında da bilgiler verildi. Serdar Özbilen, seminerde yaptığı konuşmada, Dijitalleşen dünyada, mikro ihracatın küçük ve orta ölçekli işletmeler için büyük fırsatlar sunduğunu vurgulayarak, bu alanlarda yapılabilecek doğru hamlelerin işletmeleri bir adım öne taşıyabileceğinin altını çizdi. Katılımcılar arasında interaktif tartışmalar ve soru-cevap bölümleri ile devam eden seminer, örnek ihracat çalışmaların paylaşılmasıyla son buldu.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et