28 Mart 2024 - 530 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından TR81 Bölgesi’nde yer alan Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde turizmin canlandırılması, bölgede yeni turizm rotalarının geliştirilmesi ve turizmin çeşitlendirilmesini sağlamak amacıyla “2024 Yılı Batı Karadeniz’i Keşfet Alternatif Destek Programı" ilân edilmiştir.

Program ile 2017 yılında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından konsept çalışmaları oluşturulan rotada 2024 yılı içerisinde Özel Karaelmas Ekspresi ile başlatılacak Batı Karadeniz Turistik Tren Turları desteklenecektir.  Program sayesinde bölgenin doğal, tarihi ve kültürel mirasının yanı sıra endüstriyel ve jeolojik mirası da ziyaretçilere tanıtılarak turizmin çeşitlendirilmesi, turizm güzergâhlarının geliştirilmesi ve sezon süresinin uzatılmasına katkı sunulması hedeflenmektedir.

Başvuruları 1 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan program kapsamında desteklenecek turların 12 Nisan 2024 – 15 Aralık 2024 tarihleri arasında düzenlenmesi gerekmektedir. Desteklenecek tur paketleri ve başvuru detaylarına ilişkin ayrıntılı bilgi başvuru rehber içeriğinde yer almaktadır.

Programa başvurmak için buraya tıklayınız!

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et