10 Kasım 2010 - 1872 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2010 yılı "İşletmelerin Ekonomik Gücünü ve Rekabet Kabiliyetini Arttırmaya Yönelik Mali Destek Programı" açılış ve bilgilendirme toplantıları 9 Kasım 2010 Salı günü Ereğli ve Alaplı´da yapıldı.

Ereğli´de Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu´nda yapılan toplantı saat 11:00´de başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı programı BAKKA tarafından hazırlanan tanıtım filminin gösterimiyle devam etti. Tanıtım filminin ardından kürsüye gelen BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel bir sunum yaparak KOBİ´lere dönük 11 milyon TL´lik destek programıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Tezel´in sunumunun ardından katılımcıların soruları yanıtlanırken, Mali Destek Programı kapsamında yerel ve ulusal medyada yayınlanacak olan reklam filminin gösterilmesiyle toplantı sona erdi.

Aynı gün saat 15:00´de Alaplı´da düzenlenen açılış ve bilgilendirme toplantısına da yoğun bir ilgi olduğu gözlendi.

Mali Destek Programı kapsamında 11 Kasım 2010 Perşembe günü saat 11:00´de Amasra Turizm Meslek Lisesi´nde, yine aynı gün saat 16:00´da Kurucaşile Öğretmenevi´nde ve 12 Kasım 2010 Cuma günü saat 14:30´da da Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu´nda açılış ve bilgilendirme toplantıları yapılacak.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et