04 Temmuz 2012 - 2097 Okunma


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Açılış Toplantısı 03.07.2012 tarihinde saat 10.00 da Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi. 
 
KOSGEB Uzmanlarından Soner KAYNAR´ın sunumuyla başlayan toplantıda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenme sebepleri, tecrübelerle edinilen bilgiler ışığında katılımcılara tavsiyeler, Zonguldak ilindeki girişimci profili, KOSGEB destekleri anlatıldı. Ardından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk TEZEL yaptığı konuşmasında bölgemizde kamuya bağımlılık sebebiyle girişimcilik potansiyelinin güçlü olmadığınını, girişimciliğin desteklenmesi ve geliştirilmesi adına  böyle bir uygulamaya başlandığını, eğitim ile iş planı yazılmasının önemli olduğunu, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve Avrupa Birliği desteklerinde benzer formatların kullanıldığını ve bu becerinin elde edilmesinin devlet desteklerinden yararlanılmasında faydalı olacağını ifade ederek eğitim programının hayırlı olması dileklerini ilettiler. Açılış konuşmasının ardından katılımcılar merak ettikleri soruları KOSGEB Uzmanı Soner KAYNAR´a ilettiler. 
 
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ilk grubu eğitimleri 19 Temmuz  2012 tarihinde sona erecektir. İkinci grup eğitimler 10-27 Eylül tarihleri arasında yine sabah ve akşam grubu olarak ve 50 kişilik kontenjan ile gerçekleştirilecektir.
 
 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et