21 Haziran 2012 - 2502 Okunma

Antalya Expo Center´da 71 ilin TSO ları ve 250 firmanın yüzlerce ürünle katıldığı 3. Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı  kapılarını açtı. 

Batı Karadeniz Bölgesini temsilen BAKKA, Karabük TSO, Zonguldak TSO, Bartın TSO, KDZ Ereğli TSO, Alaplı TSO, Çaycuma TSO ve Devrek TSO ile birlikte 3. Hediyelik, yöresel ve geleneksel ürünler fuarına katılıyor.

Fuar da Zonguldağın serme ekmeği, maden hediyelik eşyaları, Ereğli’nin Osmanlı çileği, erik reçeli, keş peyniri, elpek bezi, Çaycuma’nın konserveleri, Alaplı’nın fındığı, Devrek’in bastonu, Safranbolu’nun ev baklavası, lokumu, böreği, maket evleri, safran kolonyası, Eflani’nin yöresel el dokumaları çember bezi ürünleri, Eskipazar’ın Miyane helvası, Bartın’ın tel kırması ve konservesi sergileniyor.

Resmi açılışı bugün yapılacak ve pazar gününe kadar devam edecek olan fuara, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Antalya Valisi Ahmet ALTIPARMAK, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa AKAYDIN, Türkiye Patent Enstitüsü Başkanı Habip ASLAN, Karabük TSO Başkanı Pehliva BAYLAN, Bartın TSO Başkanı İsmail TOKSÖZ, Karabük KOSGEB Müdürü Bahadır GEVHER ve Karabük Halk Eğitim Müdürü Burhanettin ARSLAN ile çok sayıda oda ve borsa başkanı katıldı.Batı Karadeniz Kalkınma Ajansını temsilen Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin EREN, Bartın yatırım Destek Ofisi Uzmanı Osman Bahadır KALECİK ve Zonguldak Personellerinden Muhammed TEMLİ fuara katıldı.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et