02 Temmuz 2012 - 2261 Okunma


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 14 kişilik heyeti ile 25 - 30 Haziran tarihleri arasında İsveç´e teknik çalışma ziyareti düzenledi. Ziyaret programı kapsamında T.C. Stokholm Büyükelçiliği, T.C. Stokholm Ticaret Müşavirliği, Türkişnet Derneği, Stokholm Ticaret ve Sanayi Odası, Stokholm Business Region Development, İsveç Mobilyacılar Birliği, Swedfund ve Frihammen Konteyner Limanı yetkilileri ile temaslarda bulunularak faaliyetleri ve İsveç hakkında bilgi alınırken, kendilerine bölgemiz ekonomik, sosyal ve kültürel dinamikleri, BAKKA faaliyetleri ve Yeni Teşvik Sistemi tanıtıldı.
 
İsveç´e yapılan teknik çalışma ziyaretine Yönetim Kurulu Başkanı ve Karabük Valisi İzzettin KÜÇÜK, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bartın Valisi İsa KÜÇÜK, Kalkınma Kurulu Başkanı ve Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin UYSAL, Yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı İsmail TERZİ, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü ÖZCAN, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan BAYLAN, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası İsmail TOKSÖZ ile BAKKA Genel Sekreteri Faruk TEZEL, BAKKA uzmanları Ümran ÖZTÜRK, Mustafa ASLAN, İsmail GÜRSOY, Halil Can EMRE, Elif ACAR ve Mete Kaan NAMAL katılım gösterdiler.
 
Ziyaret kapsamında kurulan temaslar ve görüşülen konulara dair rapor hazırlanarak internet sitemiz üzerinden yayınlanacaktır. 
 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et