05 Ekim 2020 - 1067 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Maden Makinaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte yürütülen “Maden Makinaları Pazar Araştırma Raporu” çalışması kapsamında Maden Makinaları İmalatçıları Derneği (MAKZON) üyeleri ile video konferans yöntemiyle bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Metin Demir, MAKZON başkanı Murat Uzun, BAKKA uzmanları ve MAKZON üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda; Proje koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Özarslan tarafından çalışmanın hedef ve amaçları, sektörün dünyadaki ve Türkiye’deki mevcut durumu ve gelişme ekseni ile projenin devamında yapılacak çalışmalara ilişkin bir sunum yapıldı. Ayrıca Maden Makinaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bülent Ekmekci makine tasarım ve imalat süreçleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının devamında ise MAKZON üyelerinin çalışmaya ilişkin görüşleri, sektördeki mevcut durum gibi konular ele alındı. Tüm katılımcılar raporun bölgeye sağlayacağı olumlu katkılar hakkında fikirlerini beyan etti.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et