15 Nisan 2010 - 2163 Okunma

19-20 Mart tarihlerinde Batı Karadeniz Kalkınma Birliği tarafından Safranbolu’da düzenlenen “Havza Boyutunda Koruma” başlıklı toplantıya Ajansımız personeli de katıldı. 
 

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’nin (BAKAB) daveti ile Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya BAKAB Başkanı ve Karabük Valisi Sayın Nurullah Çakır evsahipliği yaptı. Toplantıya başta İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Hasan Canpolat, Bartın Valisi İsa Küçük, Merkez Valisi Kayhan Kavas, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal,  Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Tarihi Kentler Birliği Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba ve Çekül Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen olmak üzere Batı Karadeniz Kalkınma Birliği üyesi belediye başkanları ile akademisyenler, ÇEKÜL Vakfı üyeleri, mimarlar, şehir plancıları ve ilgililerden oluşan iki yüz dolayında kişi katıldı.  
 
Ajans personelimizin yoğun biçimde katıldığı toplantı hem Ajansımız’ın bölgeyi tanıması hem de başta bölge yöneticilerine ve önde gelenlerine Ajansımızı tanıtmamız açısında önemli bir fırsat olmuştur.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et