05 Kasım 2019 - 884 Okunma

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çatısı altında faaliyet gösteren kurumların yerel düzeyde koordineli bir şekilde ve işbirliği halinde hareket etmelerini sağlamak amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla üç ayda bir kez koordinasyon toplantısı yapılmaktadır. Bu toplantılar, Ajans merkezinin bulunduğu illerde Kalkınma Ajansları tarafından düzenlenmektedir.

Bu kapsamda, Zonguldak ili 2019 yılı 4. Koordinasyon toplantısı 05 Kasım 2019 Salı günü Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nda gerçekleştirilmiştir. Toplantya; Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Zonguldak Müdürlüğü, Alaplı ve Çaycuma OSB Müdürlükleri, Zonguldak Teknopark A.Ş., KÜSİ Zonguldak İl Temsilcisi ve TSE Bolu İl Temsilciliği katılım sağlamıştır.

Toplantıda, daha önce ilgili kurumlarla istişare edilerek belirtilen gündem maddeleri sırayla görüşülmüştür. Bu doğrultuda; KOSGEB tarafından "Yurtdışı Destek Programı" ve "KOBİ Finansman Destek Programı" hakkında bilgilendirme yapılmıştır. BAKKA tarafından, 2020 Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı ve 2020 teması olan Kaynak Verimliliği konuları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından da Küçük Sanayi Sitelerinin durumu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. 

Toplantı, diğer görüş ve önerilerin dğerlendirilmesi ve  katılımcıların sorularının cevaplanmasını müteakip sona ermiştir. Bir sonraki koordinasyon toplantısının 2020 yılı Şubat ayında yapılması planlanmaktadır.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et