30 Eylül 2011 - 1956 Okunma

 Zonguldak ziyaretinde ilk olarak Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ‘Bu güzel şehirde, Zonguldak’ta bulunmanın mutluluğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil. Valimiz gerçekten Mahalli İdarelerden tanıdığımız çok çalışkan bir Valimizdir. İnşallah Zonguldak’a da bu enerji ile çok güzel hizmetler yapacaktır. Kendisinin çalışmalarını da takdir ediyorum’ dedi.

Orman ve Su İşleri Bakın Veysel Eroğlu beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları ve çok sayıda partili ile Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valilik binasını önünde protokol tarafından karşılandı. Ardından Valilik defterine imza attı.

Bakan Eroğlu ziyaret sırasında sık sık vali Erol Ayyıldız’ı övmesi ve takdir ettiğini söylemesi ise Vali Erol Ayyıldız tarafından memnuniyetle karşılandı.

Hükümetin Zonguldak’a önem verdiğinin altını çizen Bakan Veysel Eroğlu, Zonguldak’ta yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Zonguldak’ın turizme açılması gerektiğinin altını çizen Bakan Eroğlu, Orman Bölge Müdürlüğünün ise Zonguldak gitmeyeceğini belirterek: ‘Biz Çanakkale de Orman Bölge Müdürlüğü ve Sinop’taki Orman Bölge Müdürlüğünü kaldırdık. Ama onların yerine yenilerini verdik. 2 tane aldık, 2 tane verdik. Diğerlerinde bir değişiklik yok’ dedi.

Sadece kömüre dayalı kalınmaması gerektiğinin altını çizen Bakan Eroğlu: ‘Bütün yumurtaları bir küpe koymayalım. Sadece kömüre bağlı kalmayalım. Burada açılım yapacak çok daha güzel işler var. Zonguldak için büyük düşünmek suretiyle emin adımlarla Zonguldak’ı ileriye taşıyacağız.’ dedi.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et