23 Aralık 2011 - 2170 Okunma

Makine parkına yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini ve hizmet kalitesini artıran Tatsan, yıl sonuna kadar da toplam 360 metrelik alana sahip personel sosyal tesis ve çalışma ofisini yıl sonunda hizmete açmaya hazırlanıyor. Firmalarının toplam 9 bin 300 metrekare arsa üzerine kurulmuş, 2 bin metrekarelik fabrikalarında hizmet verdiğini kaydeden Tatsan Çelik Konstrüksiyon şirket sahibi Hüseyin Tatlıbaş, 360 metrekarelik personel sosyal tesis ve çalışma ofisini yıl sonunda hizmete açacaklarını bildirdi. Tatlıbaş, sosyal tesiste yer alacak 50 kişilik soyunma odası, duşlar, toplantı salonu ve yemekhane ile personellerinin çalışma ortamlarını daha da iyileştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yine bu yılın başında makine parklarına yeni yatırmlar yaptıklarını aktaran Tatlıbaş, “Tatsan, “Bu yılın başında aldığı CNC Oxy kesme tezgahı ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın sunduğu destekle alacağı yeni tezgahları ile kapasitesini ve hizmet kalitesini artırmayı planlıyor” açıklamasını yaptı.

Karadeniz Ereğli´de 1976 yılında kurulmuş olan Hüseyin Tatlıbaş, bu güne kadar dürüst ve ilkeli ticaret anlayışı ile demir-çelik piyasasında güvenilir bir yer edindiklerini söyledi. Tatlıbaş, Karadeniz Ereğli OSB’deki fabrika binalarında stok ve imalat imkânlarını genişleterek talep edilen hizmetlere daha kaliteli ve kısa sürede cevap verebilmeyi amaçladıklarının açıkladı. Tatlıbaş, şunları söyledi:

“Şirketmiz, gelişmiş makine parkı, deneyimli kadro ve sektörde uzun yılların katmış olduğu tecrübeyle; belirtilen faaliyet alanlarındaki her türlü hizmeti, kaliteli bir şekilde sunmaya devam ediyor. Endüstriyel tesisler, çok katlı çelik yapılar, portal-tavan vinçleri, akaryakıt tesisleri, depolama tankları, silolar, bunkerler, makine imalatları, CNC plazma Oxy kesim ve 5 milimetreden 50 milimetreye kadar silindirileme işleri konusunda hizmet veriyoruz.”

Kaynak: http://www.kobiden.com/tatsan-calisanina-yatirim-yapiyor_13606_haber.html

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et