14 Mart 2011 - 2043 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde ve koordinatörlüğünde düzenlenen Zonguldak İli Dış Ticaret Komisyonu 03.03.2011 Perşembe günü BAKKA Merkez Ofisi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirildi.  

Zonguldak Dış Ticaret Komisyonu, Mart ayı toplantısı 03.03.2011 Perşembe günü BAKKA Merkez Ofisi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirdi. Toplantıya komisyon üyeleri; Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Halil YILDIRIM, ZONİAD Genel Sekreteri Hasbi UZAN, Zonguldak TSO AB-Dış İlişkiler Uzmanı Özgür OPSAR, KOSGEB Uzmanı Talip Erdem ŞEKER, BAKKA Strateji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı İbrahim ÇİMEN, İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Birimi Uzmanı İlhan BAYKARA, Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail GÜRSOY ve Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi Uzmanı Onur ÇAĞLAR katıldı.

 

Toplantıda 24 Mart 2011 Perşembe Günü İGEME tarafından İlimizde yapılacak alan “Pazara Giriş ve İhracat Semineri” Programı ve İhracat Sohbetleri konusu değerlendirildi.

 

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et