18 Temmuz 2011 - 2167 Okunma


Karabük´te 13. 05. 2011 – 05.06.2011 tarihlerinde gerçekleştirilen KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimi katılım belgesi almaya hak kazanan 22 kişiye eğitim sertifikaları düzenlenen törenle verildi
İl Özel İdaresi toplantı salonunda düzenlenen törene Vali İzzettin Küçük, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan, BAKKA Genel Sekreteri Faruk TEZEL , KOSGEB Müdürü Bahadır GEVHER , Girişimcilik Kursu eğitimi veren Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ALKIŞ ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan törende konuşan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk Tezel, bölge olarak planlama yapılırken, girişimciliğe vurgu yapıldığını belirterek, “Bu kapsamda KOSGEB ile bir protokol imzalanarak girişimcilik kursları açılmasına karar verildi ve eğitimlere başlandı. Eğitimler Karabük, Bartın ve Zonguldak´ta yürütüldü. Karabük´te açılan kursa da 30 kişinin katıldı ve 22 kişi sertifika almaya hak kazandı” dedi.
Düzenlenen Törende bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük “Türkiye’nin son yapılan istatistiklere göre yüzde 11 büyüdüğünü, Türkiye’nin dünyadan daha hızlı büyüdüğüne dikkat çekerek “Türkiye hızla büyüyor. Bu büyüme Karabük’ten belli. Karabük’te her yer şantiye gibi, her yer kazılıyor. Pek yakın zamanda Türkiye fırsatlar ülkesi olacak diyen Vali Küçük, bir an önce kursiyerlerin  işlerini kurarak bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağlamalarını temenni ediyorum.” Dedi.
 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et