09 Temmuz 2020 - 898 Okunma

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Filyos Endüstri Bölgesi ve Filyos Limanına inceleme ziyareti gerçekleştirildi.

Filyos Vadisi Projesi kapsamında hayata geçecek olan 25 milyon ton/yıl kapasiteli Filyos limanı ve 597 hektar büyüklüğündeki Endüstri Bölgesi için gerek yatırım ve yatırımcı çekilmesi gerekse bölgedeki planlamalar konusunda aktif rol alan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgedeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam etmektedir.

Bu doğrultuda, Zonguldak Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz’la birlikte geniş katılımlı bir heyetin yer aldığı Filyos saha ziyaretine iştirak edilmiştir. Genel Sekreter Muhammed Ali Oflaz ve Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır’ın da katıldığı ziyaret kapsamında öncelikle Tosyalı Filyos Endüstri Bölgesi Yönetici A.Ş.’ye ziyarette bulunularak şirket Genel Müdürü Ramazan Yücel’den Endüstri Bölgesi’nin güncel durumu, planlanan yatırımlar, çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi alınmış sahada incelemelerde bulunulmuştur.

Programın ikinci ayağında Filyos Vadisi Projesinin en önemli bileşenlerinden olan Filyos Limanın şantiyesine geçilmiş, burada Bolu Ulaştırma Bölge Müdürü Dr. Erdem Öncebe tarafından Filyos Limanı hakkında teknik ve detaylı bir bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Sunum sonrası Filyos odağında gelişmeler değerlendirilmiş, katılımcılarla görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Program, Filyos Liman sahasının yerinde incelenmesi ve yetkililerden bilgi alınmasını müteakip sona ermiştir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et