16 Nisan 2021 - 1253 Okunma

Vali Mustafa Tutulmaz, "45. Turizm Haftası" etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Akçay ve turizm sektör temsilcilerini makamında kabul etti.
Vali Tutulmaz, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında geniş bir katılımla 4 oturum halinde Zoom yöntemi üzerinden düzenlenen "Zonguldak Turizm Odaklı Yerel Kalkınma Toplantısı"na katıldı.
Vali Tutulmaz yaptığı konuşmada: 2021 yılının Zonguldak için turizmde yatırım ve tanıtım yılı olarak adlandırılabileceğini, ilimizin çok yönlü turizm ile atağa geçerek seçkin turizm merkezlerinden birisi ve marka şehir olması amacıyla işbirliği halinde çalışmalara başlanıldığını belirtti. Yapılan çalışmalara değindi.
Zoom yöntemiyle yapılan 1. oturumuna BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, 2. oturumuna Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri ve Eski Tanıtma Müdürü İrfan Önal, 3. Oturumuna ZBEÜ Turizm Fak. Turist Rehberliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nalan Albuz,4. oturumuna ZBEÜ Rektör Yardımcısı ve Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Dekan v. Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel’in başkanlık ettiği Zonguldak Turizm Odaklı Yerel Kalkınma Toplantısına Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Başkanı Ercan Güner, TEM TOUR Genel Müdürü Derviş Öztürk, Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, BAKKA Strateji Geliştirme ve Programlama Birimi Başkanı Mehmet Çetinkaya, Maden Mühendisi Ekrem Murat Zaman, Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Kürşat Coşgun, ZBEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun, Ereğli Müze Müdürü Ahmet Mercan, Bartın Üniv. Edebiyat Fak. Sanat Tarihi Bölümü Öğretim üyesi ve TİOS Antik Kenti Kazı Çalışmaları Koordinatörü Doç. Dr. Şahin Yıldırım, ZBEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve İnönü Mağarası kazı  çalışmaları koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hamza Ekmen, Zonguldak Maden Müzesi Müdür Vekili Tahir Aksekili,ZBEÜ Turizm Fak. Turist Rehberliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Tolga Fahri Aktaş, Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fak. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Türker, ZBEÜ Rektör Yardımcısı ve Kdz. Ereğli Turizm Fak. Dekan Vekili Prof. Kemal Büyükgüzel, BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır, OCZ İnternet Teknolojileri Firma Yetkilisi Kazım Özçelik, İş İnsanı (Hotel Emirgan) Ali Haydar İlkbahar,Dedeman Zonguldak Genel Müdürü Atilla Manav katıldı.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et