21 Ekim 2022 - 403 Okunma

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) işbirliği ile düzenlenen Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu Programı 21 Ekim 2022 itibariyle başvuruya açılmıştır.

Program kapsamında paydaşlara yönelik olarak düzenlenen tanıtım toplantıları TR8 (Düzey I) Bölgesi illerinden (Amasya, Bartın, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Samsun, Sinop, Tokat, Zonguldak illeri) yoğun katılımla gerçekleştirildi. 18 Ekim’de program kapsamındaki milli eğitim müdürlüklerine yönelik düzenlenen ilk toplantıya bölgemizden Zonguldak, Karabük ve Bartın milli eğitim müdürlükleri yetkilileri katıldı. 20 Ekim’de gerçekleştirilen toplantıda ise mesleki ve teknik eğitim veren okul müdürlerine yönelik program tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıya TR81 bölgesinden 31 okul katılım gösterdi. Toplantılarda başvuruların nasıl yapılacağı, ilgili formların nasıl doldurulacağı, çevrimiçi eğitim programının detayları ve kamp programı detaylı olarak aktarıldı.

Başvurular 31 Ekim 2022’ye kadar http://www.vocathlon.org/ adresi üzerinden yapılabilecek olup takımların 1 lider öğretmen ve 5 kişilik gruplar halinde oluşturulması gerekmektedir. Başvurular takım bazında olmayıp her bir takım üyesinin bireysel olarak başvuruda bulunması gerekmektedir.   Başvuruların tamamlanmasını müteakip 7 Kasım 2022 tarihinde kampa katılmaya hak kazananlar Bölge İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin, Ajansların ve Programın (www.vocathlon.org) web sayfalarında ilan edilecektir.

Programa katılmak isteyen öğrenciler 31 Ekim 2022 tarihi öncesinde online linkte verilen başvuru formunu (https://vocathlon.org/basvuru-formu ) doldurmaları gerekmektedir.

Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et