29 Eylül 2021 - 715 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Program Yönetim Birimi Birim Başkanı Ümran Öztürk Can ve Birim Uzmanı Merve İnce tarafından 21-24 Eylül tarihleri arasında proje yazma kapasitesinin geliştirilmesi, fon kaynaklarından yararlanma oranının arttırılması ve işbirlikleri tesis edilmesine teşvik etmek amacıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Sivil Toplum Kuruluşlarına Yönelik Proje Akademisi Eğitimleri sona erdi.

Eğitim için Zonguldak, Karabük, Bartın illerinden çevrimiçi olarak alınan başvuruların akabinde eğitimin hedef kitlesine ve amaçlarına uygun olan 30 katılımcı belirlendi.  Eğitim boyunca Proje ve Proje Döngüsü Yönetimi Nedir?, Mevcut Durum Analizi,  Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Paydaş, Sorun, Hedef ve Strateji Analizleri, Bütçe ve Faaliyet Planlaması,  İzleme & Değerlendirme faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Fon kaynaklarının takip edilebileceği internet sitesi ve portallar incelendi. Akademi kapsamında uygulamalı proje döngüsü yönetimi eğitimini takiben katılımcılara başvuru sahibi olabilecekleri açık çağrılar çağrı yürütücüsü kuruluşların sunumları ile tanıtıldı.

Eğitim boyunca misafir konuşmacıların da katılımıyla tecrübe paylaşımları ve hibe programları tanıtımları yapıldı. İhtiyaç Haritası kurucularından Dr. Ali Ercan Özgür, Proje Uzmanı Fırat Polat, UfukAvrupa programıyla ilgili olarak programın ulusal koordinatörü TÜBİTAK yetkilileri Arzu İpek Üçüncü, Çağla Akat Köse ve BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik, Sivil Düşün programıyla ilgili Tuğkan Gündoğdu sunum ve paylaşımlarda bulundu ve katılımcıların sorularını yanıtladı.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et