01 Aralık 2022 - 532 Okunma

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi koordinasyonunda 30 Kasım – 2 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Siber Güvenlik Haftası kapsamında 28-29 Kasım 2022 tarihlerinde çevrim içi eğitimler ve etkinlikler de gerçekleştirilmektedir.

Etkinliklerle yerli Siber Güvenlik ekosisteminin gelişimine katkı sağlamak, siber güvenlik farkındalığını ve iş birliklerini artırmak, kamu, özel sektör ve akademiyi bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Siber Güvenlik Haftası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın açılış konuşması ile başladı

Ajansımızın Siber Vatan markasıyla paydaşı olarak yer aldığımız Siber Güvenlik Haftasında Kalkınma Ajansları Genel Müdür Yardımcımız Sayın Ahmet Şimşek 2 Aralık 2022 tarihinde Siber Güvenlik Ekosisteminin Güçlendirilmesi; Kalkınma Ajansları Siber vatan Programı konulu bir konuşma gerçekleştirecektir.

Ayrıca Siber Vatan Programı öğrencilerimiz çevrim içi eğitimler gerçekleştirirken ajans ekibimiz de gerçekleştirilecek paneller de konuşmacı olarak yer alacaktır.

Öğrencilerimiz tarafından 28 – 29 Kasım 2022 tarihlerin çevrim içi olarak Tersine Mühendisliğe Giriş-Windows Internals Eğitimi, Siber Güvenliğe Giriş (101), Siber Tehdit İstihbaratı'nın Temelleri ve Zararlı Yazılım Analizi Teknikleri eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Siber Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Siber Vatan Programı koordinatörlerimizden Muhammed Temli 2 Aralık 2022 tarihinde Siber Kariyer Konuşmaları; Siber Geleceği Şekillendirenler isimli panelde konuşmacı olarak yer alacaktır. Bir diğer program koordinatörümüz Kadir Kağan İnaloğlu Siber Kariyer Konuşmaları; İyi Bir Siber Güvenlikçi Olmak isimli öğrenci panelinde konuşmacı olarak yer alacaktır.

Siber Güvenlik Haftası etkinlik takvimi detaylarına aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

https://www.siberguvenlikhaftasi.com/

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et