20 Temmuz 2020 - 951 Okunma

Kentsel kalkınma hedefiyle şehirlerin ve değerlerinin etkili pazarlanması ve markalanması, yöre kaynaklarının korunup doğru değerlendirilmesi ve kentler için katma değerler yaratılması amacıyla Yaşayan Şehirler Platformu oluşturulmuş ve bu kapsamda çeşitli proje ve faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

2017 yılından itibaren Yaşayan Şehirler Platformu tarafından, ilgili şehir paydaşları ile birlikte organize edilen "Şehir Ödülleri Türkiye" etkinliği, 6-8 Ekim 2020 tarihleri arasında Artvin’de "Hayallerin Ötesindeki Şehir, Olağan Üstü İnsanlar" temasıyla gerçekleştirilecektir.

Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi, Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının iş ortaklığı, Artvin Çoruh Üniversitesi Akademik iş ortaklığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şavşat Kaymakamlığı ve Şavşat Belediyesi'nin iş birliği ile düzenleneceğinden dolayı, sizleri Artvin için önemli bu programdan haberdar etmek isterim.

Şehir Ödülleri Türkiye; Şehir Özel Ödülleri, Umut Işığı Temalı Paydaş Ödülleri ve Bilim Işığı Temalı Akademik Ödüller olmak üzere üç ana tema üzerinden 27 alt kategoride başarılı bulunanlara sunulacaktır. 

Son başvuru tarihi 30 Temmuz 2020 olan ‘Şehir Ödülleri Türkiye 2020 Artvin’ etkinliğine başvuru ve detay bilgi için https://www.sehirodulleri.com/odul-kategorileri/ adresini inceleyebilirsiniz.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et