01 Eylül 2020 - 797 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz Başkanlığı’nda 31 Ağustos 2020 tarihinde yapılan ve 3 ayda bir gerçekleştirilen toplantıya, Zonguldak KOSGEB Müdürlüğü, Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odaları, Zonguldak Teknopark, KÜSİ İl Temsilcisi ve BAKKA personeli katılım sağladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çatısı altında Zonguldak'ta faaliyet gösteren kurumların eşgüdümü ve ilgili kurumlar arası koordinasyonun geliştirilmesini amaçlayan toplantı BAKKA Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Toplantıda,

  • Zonguldak KOSGEB Müdürlüğü tarafından "2020.01 İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi Proje Teklif Çağrısı" ve "2020.02 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması Proje Teklif Çağrısı" hakkında bilgilendirme yapıldı.
  • BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi tarafından, Ajans’ın yürütmüş olduğu ‘Lojistik Merkez Araştırma ve Ön Fizibilite Raporu’ ve ‘Maden Makinaları Pazar Araştırma Raporu’ çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.
  • Covid-19 sürecinin bölgedeki işletmelere etkisinin değerlendirmesi yapıldı.
  • Bölgede yatırım yapılabilecek ve yeni ön fizibilite hazırlanabilecek konular hakkında istişareler yapıldı.
  • KÜSİ İl Temsilciliği tarafından ‘Isınma Sistemlerinde Kömürün Alternatifi:Pelet’ konusu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı diğer görüş ve önerilerin ifade edilmesinin ardında sona ermiştir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et