27 Nisan 2012 - 2025 Okunma



PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına (BAKKA) 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile 25.07.2006 tarih ve 26239 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinin kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, yetenekli, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan 1 İç Denetçi, 1 Uzman (KPSS puanı ile) ve 1 Destek Personeli (Yönetici Asistanı) alımı yapılacaktır. 

 

            İç denetçi bakımından; üniversitelerin hukuk, iktisat, maliye, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, matematik, sosyoloji, mimarlık, şehir ve bölge planlama bölümleri ile mühendislik dallarından veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmuş, kamuda 10 yıl denetim elamanı olarak görev yapmış adayların başvuruları kabul edilecektir ve başvurular arasından 4 aday sözlü sınava çağrılabilecektir.

 

            Uzman personel bakımından; üniversitelerin hukuk veya maliye bölümlerinden veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmuş adayların başvuruları kabul edilecek ve başvurular arasından 4 aday sözlü sınava çağrılabilecektir.

 

            Destek personeli bakımından; üniversitelerin işletme, kamu yönetimi, halkla ilişkiler, iletişim, basın ve yayın, uluslararası ilişkiler bölümlerinden veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmuş adayların başvuruları kabul edilecek ve başvurular arasından 4 aday sözlü sınava çağrılabilecektir.

 

         

Son Başvuru Tarihi ve Saati

:

21 Mayıs 2012 Pazartesi – 17:30 (Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

Başvuru Yeri

:

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Hizmet Binası, İncivez Mah. Milli Egemenlik Cad. No:130 Demirpark AVM. Kat:4 67100 ZONGULDAK

Tel / Faks

:

(372) 257 74 70     /  (372) 257 74 72

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın merkezi Zonguldak İli olup, Ajans’ın faaliyet alanını Bartın, Karabük ve Zonguldak illeri oluşturmaktadır. Bu nedenle, sınavda başarılı olanlar, bu illerden, Ajans’ın uygun göreceği herhangi birinde çalışacaktır.
 

Personel Alım İlanı ve İş Talep Formu´na aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.

 

Kamuoyuna ilanen duyurulur.


 BAKKA Personel Alım İlanı
 BAKKA İş Talep Formu (.pdf)
 BAKKA İş Talep Formu (.doc)

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et