14 Ocak 2020 - 1807 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına 1 iç denetçi, biri hukuk müşavirliğinden sorumlu olmak üzere 11 uzman personel alımı için yapılan başvurular 12-27 Aralık 2019 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının sinavbasvuru.sanayi.gov.tr internet sitesi üzerinden çevirim içi olarak alınmıştır. Alınan başvurular, 29/05/2019 tarihli ve 30788 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümlerine göre değerlendirilmiş ve sözlü yarışma sınavına çağrılacak aday listesi, sınav ilanında belirtilen 03/01/2020 tarihinde Ajansın internet sitesinde yayımlanmıştır.

6………4 T.C. Kimlik Numaralı Semanur ŞENCAN TİRYAKİ, 08/01/2020 tarihli dilekçesi ile sistem aksaklıklarından dolayı başvurusunun kabul görmediğini iddia ederek mülakat listesine itiraz etmiştir.

Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği’nin 15’inci maddesi gereği yapılan itiraz değerlendirilmiş ve başvuruların sinavbasvuru.sanayi.gov.tr internet sitesi üzerinden çevirim içi olarak alınması ve bu sistem üzerinde Ajansın herhangi bir inceleme yapma imkanının bulunmaması sebebiyle konunun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından araştırılması talep edilmiştir. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından sınav başvuru sistemi veri kayıtları incelenmiş ve itiraz sahibi kişinin BAKKA sınavına başvuru yaptığı tespit edilmiştir.

Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği’nin ilgili hükümleri çerçevesinde yapılan değerlendirme sonucunda “Şehir ve Bölge Planlama, Mimarlık” alanlarında geçerli başvurulara ait sıralama yeniden şekillenmiş olup mülakata girecek aday listesi ekteki gibidir

Sözlü sınav; daha önce ilan edildiği gibi 28-29 Ocak 2020 tarihlerinde aşağıdaki tabloda belirtilen saat aralıklarında, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının “Güney Mah. Zonguldak Yolu Cad. No:36 67600 Kozlu/ZONGULDAK” adresinde yer alan hizmet binasında yapılacaktır. Adaylar, listede belirtilen sıra numarasına göre sözlü yarışma sınavına alınacaktır.

Adayların geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte, belirlenen sınav saatinden en az yarım saat önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et