06 Ekim 2022 - 578 Okunma

Ajansımız tarafından TR81 Düzey 2 Bölgesinde mesleki bilgi ve becerilerin geliştirilmesi ve bölgede girişimciliğin teşvik edilmesi amacıyla Mentorluk Kariyerim Eğitim Serisi kapsamında faaliyetler yürütülmektedir. 20-28 Temmuz tarihleri arasında öğretmenler ve okul idarecilerinin katılımıyla ilki gerçekleştirilen “Temel Düzey Girişim Mentorluğu Eğitimi”nin ikincisi 26 Eylül – 5 Ekim 2022 tarihleri arasında akademisyenlerin ve kamu kurumlarından personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.

MENTORDER çatısı altında Ahmet YASAGAN, Bircan ŞEŞEN, Doç. Dr. Leyla ŞENER, Doç. Dr. Onur LENK, Emre TOKMAK, Fevzi ÖZÇAKMAK, Hale UMUL, Mahmut ŞENALTUN, Özlem EMİRHANOĞLU, Selin KILIÇ, Temel PARLAK, YMM Yavuz GÜRKAN ve Yusuf ERDOĞAN tarafından çevrimiçi teorik ve uygulamalı verilen eğitimlerde mentorluk süreci, iş fikrinin değerlendirilmesi ve hayata geçirilmesi, girişim ve yatırım ekosistemi konuları ele alınmış ve katılımcıların potansiyel iş fikirleri üzerinden mentorluk simülasyonu gerçekleştirilmiştir.

Eğitim sonunda ilk grupta olduğu gibi ölçme ve değerlendirme uygulaması yapılmıştır ve başarılı olan katılımcılar “İleri Düzey Girişim Mentorluğu Eğitimi”ne davet edileceklerdir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et