26 Kasım 2021 - 586 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 19-22 Ekim 2021 tarihleri arasında planlanan 79 kişinin katılım sağladığı ve eğitmenlerin sağlık sorunları sebebiyle ötelenen Project Management Institute PMI® Uyumlu Proje Akademisi eğitimine ilişkin telafi programı 23-25 Kasım 2021 tarihleri arasında Program Yönetim Birimi Başkanı Ümran ÖZTÜRK CAN ve Uzman Merve İNCE tarafından gerçekleştirilmiştir.

Proje yazma kapasitesinin geliştirilmesi, fon kaynaklarından yararlanma oranının arttırılması ve işbirlikleri tesis edilmesine teşvik etmek amacıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen eğitimlere Zonguldak, Karabük, Bartın illerinden kamu kurumu ve yerel yönetim temsilcileri katıldı. Eğitim boyunca proje tanımlaması, Project Management Institute (PMI) bakış açısı ile proje yönetimi, proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı, mevcut durum, paydaş, sorun, hedef, strateji ve risk analizleri ile bütçe, kaynak ve risk planlaması uygulamalı işlenmiştir. Eğitim kapsamında PMI® uyumlu proje yönetim araç ve tekniklerini ve standartları, örnekler ve uygulamalar ile aktarılmış, fon kaynaklarının takip edilebileceği internet siteleri incelenmiştir.

Farklı paydaş gruplarına yönelik PMI® uyumlu proje akademisi eğitimleri ve başvuru yapılabilecek fon kaynaklarına yönelik bilgilendirme seminerlerimiz devam edecektir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et