26 Temmuz 2022 - 603 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü işbirliğinde Genç İstihdam Teması kapsamında beceri geliştirme eğitimleri gerçekleştirildi.

Kalkınma Ajansları 2022-2023  “Genç İstihdamı” teması Beceri Geliştirme Programı kapsamında Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından belirlenen gençlerin CNC kullanım becerilerinin arttırılmasına yönelik gerekli bilgi ve becerilerin aktarılması amacıyla 18-22 Temmuz 2022 tarihîlerinde CNC eğitimleri yapıldı.

Eğitim programı kapsamında Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi eğitim atölyesinde teorik eğitimlerin verilmesi akabinde Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü atölyesinde de uygulama eğitimleri verildi. Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Fahri Yün tarafından verilen teorik ve uygulama eğitimlerinin ardından CNC iş başı uygulama çalışmaları bittikten sonra eğitim son buldu.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et