03 Mayıs 2010 - 2326 Okunma

Zonguldak - Bartın - Karabük illerini kapsayan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Nisan ayı Yönetim Kurulu toplantısı 27 Nisan 2010 Salı günü Bartın Valisi İsa Küçük´ün ev sahipliğinde Bartın İl Özel İdaresi´nde yapıldı. 

 

Toplantıya Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata, Karabük Valisi Nurullah Çakır, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata: “Kalkınma ajansımızın Nisan ayı yönetim kurulu toplantısına hoşgeldiniz. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımız bildiğiniz gibi 2009 yılında faaliyete geçmiş ve kuruluşundan bugüne kadar önemli mesafeler katetmiştir. Ajansımıza personel alımı gerçekleşmiş ve bu personellerimize eğitimleri verilerek görev hayatına başlamaları sağlanmıştır. Ajansımızın kendi binasına taşınmasının ardından donanımının da eksiksiz olması yönünde sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımız bir ay sonra altyapı bakımından eksiksiz hale gelecektir,” dedi.

Zonguldak Valisi ve BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ata´nın konuşmasının ardından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Faruk Tezel, Yönetim Kurulu üyelerine Kalkınma Ajansı’nın kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmaları özetledi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Nisan ayı Yönetim Kurulu toplantısında daha sonra ajansın 2009 yılı bütçe sonuçları değerlendirmesi, 2010 yılı bütçesi ile yerel yönetimlerin katkı payları, 2010 yılında gerçekleşen faaliyetler, 2010 yılının ilk Kalkınma Kurulu toplantısında gündeme gelen hususlar, personel yönergesi ile birlikte personelle ilgili diğer konulardan oluşan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda görüş ve öneriler dinlenerek bir sonraki toplantının daha sonra belirlenecek bir tarihte Karabük ilimizde yapılmasına karar verildi.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et