02 Temmuz 2020 - 783 Okunma

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz, Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır ve Tosyalı Filyos Endüstri Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Ramazan Yücel ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Filyos Vadisi Projesi kapsamında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verilirken, Endüstri Bölgesi’nde yapılması planlanan yatırımlara ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu ve projenin bölgemize sağlayacağı katkılar hakkında değerlendirmeler yapıldı. 
Filyos Endüstri Bölgesinde altyapı hazırlık çalışmalarına başlama aşamasına gelen Tosyalı Filyos Endüstri Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü tarafından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a güncel gelişmeler aktarıldı.
Projeyi yakından takip eden ve özel ilgi gösteren Vali Tutulmaz, ziyaretten ve yapılan bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; projenin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli olduğunu, bölgemize çekilecek yatırımların bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

 

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et