23 Haziran 2022 - 647 Okunma

Kalkınma Ajansları 2022-2023  “Genç İstihdamı” teması kapsamında gençlere iş hayatına atılmadan önce kazanmaları gereken bilgi ve becerilerin aktarılması amacıyla 22 Haziran 2022 tarihinde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Bartın Üniversitesi işbirliğinde Bartın Üniversitesi Kütüphanesinde Genç İstihdam Beceri Geliştirme Programı eğitimleri gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi öğrencilerinin yoğun bir katılımın gösterdiği etkinlikte Öğr. Gör. Yahya AKKAYA tarafından Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Topluluk Önünde Konuşma,  Öğr. Gör. Dr. Cihangir KASAPOĞLU tarafından Uluslararası İş Etiketi, Dr. Öğr. Üyesi İhsan Çağatay ULUS tarafından Dayanıklılık (rezilyans), Strese Tahammül ve Esneklik ve Dr. Öğr. Üyesi Sabahattin ÇETİN tarafından da Muhakeme, Problem Çözme ve Kavrayış Yeteneği eğitimleri verildi.

Bartın Üniversitesi mezunu ve son sınıf öğrencilerinden toplamda 198 kişinin katılım gösterdiği eğitim; Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bartın Yatırım Destek Ofisi Yetkileri ve Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama ve Araştırma Merkezi Yetkililerinin teşekkür belgesi takdimleri ve hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et