07 Şubat 2020 - 1163 Okunma

Filyos Vadisi Projesi’nin hayata geçmesi ile bölgede önemli bir yük hareketliliği ve farklı ulaşım modlarında taşımacılık söz konusu olacağından, bölgede ihtiyaç duyulacağı öngörülen depolama ve transfer merkezi kapsamında lojistik merkez gerekliliği ön plana çıkmasıyla Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından ön fizibilite hazırlanması için çalışmalara başlandı. Bu doğrultuda, 05 Şubat 2020 tarihinde Samsun Lojistik Merkezine teknik gezi ve inceleme ziyareti yapıldı.

Ziyarete; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Muhammed Ali Oflaz ve BAKKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır katıldı.

Samsun Lojistik Merkez’inde yapılan toplantıda yetkililer tarafından sunum ve bilgilendirme yapılırken Zonguldak ekibi tarafından; lojistik merkezin kurulması ve amacı, işletme yönetimi, karşılaşılan zorluklar, ileriye yönelik yapılacak çalışmalar hakkında sorular soruldu

Çaycuma’da kurulması planlanan lojistik merkezine ilişkin görüş ve öneriler istişare edildi. Sonrasında saha ziyaretine geçilerek, lojistik merkezin farklı birimleri ve fonksiyonları detaylı olarak incelenirken bölgemizde yapılacak olan çalışmalar açısından önemli deneyimler elde edildi.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et