09 Ekim 2020 - 1000 Okunma

Filyos Vadisi Projesi odağında hazırlanmakta olan “Lojistik Merkez Araştırma ve Ön Fizibilite Raporu” çalışması kapsamında farkındalığı artırmak ve tecrübe paylaşımı sağlamak amacıyla BAKKA tarafından 8 Ekim 2020 tarihinde “Lojistik Merkez Söyleşisi” adıyla çevrimiçi bir seminer düzenlenmiştir.

Moderatörlüğünü Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır’ın yaptığı, Maestro Lojistik A.Ş. Kurucu Genel Müdürü Hüseyin İşteermiş  ve TOBB-BİS A.Ş. Filistin Ülke Müdürü Osman Zeki Yalçın’ın  konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye, bölge içinden ve bölge dışından kamu ve özel sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları katılım sağlamıştır.

Konuşmacıların lojistik alanındaki tecrübelerini aktardığı söyleşi, görüş ve önerilerin sunulması ile devam etmiştir. Lojistik ve lojistik merkezler, ülkemizde ve dünyada lojistik, Filyos Limanı ve lojistik konularının ele alındığı etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona ermiştir.

Temmuz ayında çalışmalarına başlanılan "Lojistik Merkez Araştırma ve Ön Fizibilite Raporu"nun lojistik merkez konusunda bölge paydaşlarına yol gösterici bir rehber niteliği taşıması hedeflenmektedir.

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et