30 Eylül 2022 - 779 Okunma

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koodinasyonunda faaliyet gösteren Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 yılı ikinci dönem teknik destek programlarında başarılı olan projelerin sözleşmeleri gerçekleştirilen bir tören ile imzalandı.

2022 Yılı “Turizme Yönelik Teknik Destek Programı” kapsamında ikinci dönemde başarılı olarak değerlendirilen 4 ve “Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı” kapsamında 3 projenin sözleşmeleri Ajans binasında BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bartın Valisi Nurtaç Arslan ile yararlanıcı kurum temsilcileri arasında imzalandı. 

BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu’nun programlar hakkında yaptığı bilgilendirmenin ardından proje başvuru sahipleri de projeleri hakkında bilgi verdiler. Vali Nurtaç Arslan yaptığı açılış konuşmasında “BAKKA olarak bölgemizde genelde projeciliğin gelişmesini teşvik ederken özelde de bugünkü imza törenine konu olan turizm alanında kar amacı gütmeyen kurumlarımızın, özel sektörde ise KOBİ’lerimizin kapasite artışını sağlayacak projelerine destek olmaktan memnuniyet duymaktayız.” dedi. Vali Arslan bölgemizin turizme kazandırılacak çok önemli değerlerinin ve yöresel ürünlerinin olduğunu ve sağlanan proje destekleri ile bu değerlerin ve ürünlerin markalaşmasına, tanıtım ve pazarlamasına katkı sunulduğunu ifade etti. Özel sektörde ise, KOBİ’lere sağlanan makine ve ekipman desteklerinin yanı sıra onların rekabetçiliğini artırmaya yönelik eğitim ve danışmanlık gibi alternatif desteklerle özel sektörün gücünün de artırılmaya gayret edildiğini belirtti.  Proje sözleşmelerinin imzalanması ile program sona erdi.

2022 Yılı Turizm Teknik Destek

2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek

Diğer Haberler
Facebook'ta
Takip Et
İnstagram'da
Takip Et
Twitter'da
Takip Et
Youtube'da
Takip Et
Linkedin'de
Takip Et